Despre noi

Istoricul UrmarireGPS se intinde pe 5 ani in domeniul Tehnologie Informatiei. In 2006, compania a lansat marca UrmarireGPS. Astazi, activitatea UrmarireGPS se desfasoara in domeniile integrare hardware, dezvoltare software, dezvoltare aplicatii web si telecomunicatii.
Analizand cerintele de piata si potentialul tehnologic, specialistii UrmarireGPS, folosindu-se de experienta acumulata in cadrul companiei au dezvoltat aplicatia GPS Live Reporter, parte integrata din produsul UrmarireGPS Professional.

In cadrul procesului de expansiune catre piata serviciilor de localizare prin GPS, UrmarireGPS reuseste sa integreze cu succes o aplicatie puternica de monitorizare si raportare (GPS Live Reporter) cu un model de AVL (Automatic Vehicle Locator) de inalta calitate, omologat RAR.

UrmarireGPS Professional vine in sprijinul companiilor cu solutii de eficientizare si optimizare a costurilor implicate in managementul flotelor. Implementarea produsului a adus reduceri de pana la 50% la consumul de carburant, costurile de service si timpii morti (stationari, abateri de la traseu, folosirea vehiculului in interes personal).

Reseller

Daca doriti sa deveniti reseller al solutiei UrmarireGPS va rugam sa consultati sectiunea Contact. Dupa ce luati legatura cu un reprezentant UrmarireGPS veti fi introdus in toate detaliile cu privire la instalarea si revanzarea solutiei UrmarireGPS si veti avea acces la preturi speciale, materiale promotionale si suport tehnic dedicat.

Parteneri

AndSoft
NorthStar Media