UrmarireGPS Professional

Avantaje

 1. Managementul eficient al costurilor pentru gestiunea flotelor: Implementarea produsului a adus reduceri de pana la 50% la consumul de carburant, costurile de service si timpii morti (stationari, abateri de la traseu, folosirea vehiculului in interes personal).
 2. Reducerea costurilor asigurarii CASCO cu pana la 20%
 3. Avertizarea in cazul tentativelor de efractie, furt, accident si posibilitatea imobilizarii vehiculului
 4. Accesarea aplicatiei GPS Live Reporter de la orice computer conectat la Internet, la orice ora si in orice zi, fara necesitatea de a instala un soft special (aplicatia este web-based)
 5. Localizarea in timp real – cu vedere grafica, pe harta – a vehiculelor
 6. Posibilitatea rapoartelor personalizate, prin GPS Live Reporter
 7. Vizualizarea grafica a pozitiei vehiculelor pe 3 harti digitale, in 3 moduri de afisare (vector, satelit si hibrid)
 8. Vizualizarea istoricului activitatii vehiculelor in urma cu pana la 12 luni
 9. Posibilitatea accesului audio in cabina soferului (optional)
 10. Posibilitatea stabilirii unor puncte de interes (definire perimetru de activitate, definire checkpointuri si altele)
   

Serviciul URMARIRE GPS este compus din: aparat Localizare Automata Vehicul (AVL) si acces la aplicatia de monitorizare si raportare online.

Accesul la aplicatia de monitorizare si raportare se face pe baza de Nume utilizator si Parola, pe care clientul le primeste la semnarea contractului.

Clientul va avea acces la un cont individual unde poate vizualiza informatii complete despre activitatea vehiculului.

In plus, clientul va avea la dispozitie si optiuni avansate precum: stabilirea unui perimetru de lucru si chiar posibilitatea de a opri motorul (Stop Motor).

 


Intrebari Frecvente

1. Ce implica instalarea dispozitivului de urmarire pe vehicul?
Afecteaza performantele vehiculului sau garantia?

Dispozitivul instalat pe vehicul este omologat si nu afecteaza in niciun fel performantele vehiculului sau garantia, in cazul in care il montati intr-un service autorizat de UrmarireGPS sau intr-un service autorizat de producatorul vehiculului dumneavoastra. Va rugam sa consultati si sectiunea Montare Echipament.

2. Dispozitivele montate pe vehicule sunt mari, grele, se pot detecta usor?

Dispozitivele montate pe vehicule au dimensiuni de 15x3x4cm si circa 100g. Dispozitivul se monteaza, de fel, in locuri greu accesibile si nu este vizibil la prima vedere a capotei deschise, ceea ce-l face greu de detectat in cazul unui eventual furt.

3. Aplicatia de monitorizare se instaleaza in computer?
E nevoie de un specialist care sa realizeze instalarea?

Aplicatia de monitorizare este web-based, cu alte cuvinte, poate fi accesata de pe orice computer, la orice ora, din orice locatie accesand, pe Internet, adresa urmariregps.ro si introducand datele de autentificare in contul din dreapta sus.

4. Ce-mi puteti spune despre hartile disponibile in aplicatie?

Hartile disponibile in aplicatie va ofera detalii la nivel de strada si sens pentru intreg teritoriul Romaniei si nu numai. Pe langa orase si strazi veti avea acces la peste 25000 de puncte de interes, precum benzinarii, restaurante, hoteluri, parcari, spitale samd.

 

Aceasta lista este incompleta?
Trimiteti-ne un e-mail la gps@aresnet.ro cu intrebarea dumneavoastra si - daca o consideram a fi de interes general - o vom posta in cadrul acestei sectiuni. In orice caz, solicitarea dumneavoastra va primi un raspuns prompt si clar.
Va multumim!